ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Posted on January 12, 2017, 2:26 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 7 secs

1)Η ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΚΕΝΤΡΟ “ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ”, ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ‘ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΕΤΗ-ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΑΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ “ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΩΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”

2)ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛΑΒΕΖΑ/ΡΩΣΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ./ΤΗΣ ΤΙΤΟΙΚΗΣ. ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ.

3)ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2008 Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΧΩΡΟ , ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΚΑΙ ΛΟΥΧΑΝΣΚ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩΝΤΑΣ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΤΟ TROLLING ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.. ΑΜΠΧΑΖΙΑ-ΝΟΤΙΑ ΟΣΣΕΤΙΑ-ΚΡΙΜΑΙΑ-ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ.

4)Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ.ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΤΕΜΕΝΗ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ, ΟΣΟ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΕ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ-ΛΙΒΥΗ-ΝΙΓΗΡΙΑ-ΥΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΓΓΑΝΙΣΤΑΝ , Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ ΤΡΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ.

5)ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ. ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΡΟΩΝ ΔΑΜΟΚΛΕΙΑ ΣΠΑΘΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΕΜΑΤΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ.. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΛΕΓΟΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ , ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΕΥΡΩΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.

6)ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΡΑΜΠ. ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ.. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΥΛΙΣΕΙ…ΝΟΡΜΑΛ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ….

7)Η ΡΩΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ.ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ 4ΗΣ-5ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ “ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΤΡΑ”.. ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ.ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

Leave a Reply

  • (not be published)