ΣΕ ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ

Posted on January 13, 2017, 11:29 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 4 secs

ΓΕΡΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ /ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΣΑΣ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ CIA.

2) Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΤΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ.

3)ΕΚΤΕΝΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΤΩΝ ΜΑΚΕΙΝ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ, ΓΚΡΑΧΑΜ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑ, ΣΑΛΙΒΑΝ ΤΟΥ ΑΡΚΑΝΣΑΣ, ΣΙΣΕ ΤΗΣ ΝΕΜΠΡΑΣΚΑ, ΚΑΙ ΤΕΝΤ ΚΡΟΥΖ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΤΙΜ ΚΕΙΝ ΤΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ, ΤΖΟ ΝΤΟΝΕΛΙ ΤΗΣ ΙΝΤΙΑΝΑ, ΓΚΑΡΙ ΠΗΤΕΡΣ ΤΗΣ ΜΙΝΕΖΟΤΑ, ΚΑΙ ΚΛΑΙΡ ΜΑΚΑΣΚΙΛ ΤΟΥ ΜΙΖΟΥΡΙ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΡΑΝ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ISIS.

4)ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ. Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ 12 ΣΕΛΙΔΕΣ,ΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ/ΣΥΝΟΛΙΚΑ 56 ΣΕΛΙΔΕΣ.ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΜΠΟΥΡ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑ, ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΤΗΣ ΣΟΥΖΑΝ ΚΟΛΙΝΣ ΤΟΥ ΜΑΙΗΝ, ΤΗΣ ΝΤΙΑΝΑ ΦΕΙΝΣΤΑΙΝ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΓΚΟΥΣ ΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΜΙΝΕΖΟΤΑ.

5)ΑΙΞΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ , ΟΠΟΥ Ο ΠΟΜΠΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 21 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΡΟΝ ΓΟΥΑΙΝΤΕΝ ΤΟΥ ΟΡΕΓΚΟΝ, ΚΑΙ ΜΑΡΤΙΝ ΧΑΙΝΡΙΧ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ. ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΜΑΡΚ ΟΥΩΡΝΕΡ ΤΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ-ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)