ΠΕΡΙ ΤΡΑΜΠ

Posted on February 04, 2017, 8:42 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 4 secs

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 5-6 ΜΗΝΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΙ ΠΩ ΚΑΙ ΓΡΑΨΩ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.

2)ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΖΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΑΝΑΜΕΝΩ. ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ. Ο ΝΕΟΣ ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΝ ΕΧΕΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.!!!ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ…ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ….

3)ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ. ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΟΠΩΣ Ο ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΖΩΝ ΚΕΛΙ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ, Η ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΝΙΚΙ ΧΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ. ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΡΑΝΕ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑ Α-Β-Γ ΜΕ ΤΡΑΜΠ , ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΜΠ ΚΛΠ. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΥ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΠΩΛ ΡΑΙΑΝ, ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΖΩΝ ΜΑΚΕΙΝ, ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΜΙΤΣ ΜΑΚΟΝΕΛ ΚΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΓΟ.

4)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΧ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ , ΕΝΩ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ-ΝΕΖΗΛΑΝΔΥΣ ΚΛΠ. ΕΙΠΕ ‘ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΙΣΘΕ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΘΕ”…ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΜΙΛΗΣΕ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ”. ΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΛΛΟΙ ΧΑΡΑΣΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΥΤΥΧΩΣ Ή ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΤΙΣ ΟΤΙ “ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ. ΓΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ”/

5)ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΚΡΗΞΕΩΝ. ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΜΑΤΑ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ. ΔΙΟΙΚΕΙ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΗ, ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΗ, ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΕΜΦΑΝΗ Ή ΑΦΑΝΗ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ. ΠΟΛΥ ΠΡΟΩΡΑ. ΑΝΕΔΑΦΙΚΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)