ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΡΑΜΠ-ΗΠΑ ΓΙΑ ΙΡΑΝ

Posted on February 06, 2017, 3:04 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 4 secs

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΡΑΜΠ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ “ΜΑΘΗΜΑΤΑ” ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΒΑΝΟ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ, ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΑΣΑΝΤ, ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΙΙΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ, ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟ-ΙΡΑΝΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΧΟΥΘΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΘΕΤΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΖΩΝΕΣ . ΕΠΙΣΗΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΜΑΙΚ ΦΛΥΝ , ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ.

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ-ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΟΥ-ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ , Ο ΤΡΑΜΠ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ, ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΑΕ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ 5 ΦΙΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ-ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ-ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΚΙΟ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΣΙΑΣ-ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ, ΤΟ ΣΙΙΤΙΚΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 2-3 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ .

Leave a Reply

  • (not be published)