ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΟ.

Posted on February 09, 2017, 10:46 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 5 secs

1ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA/ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΣΑΣ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ. ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΣΕΜΠΟΝΓΚΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙΤ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ.

2)ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΙΤ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΛΙΝ. ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΙ….ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ…

3)Ο ΠΟΜΠΕΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΩ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

4)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΥΜΙΤ ΓΙΑΛΤΣΙΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ. ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΑ ΜΑΙΚ ΦΛΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΖΟ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ.

5)ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ 65 ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΗΒ .ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ, ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ ΥΠΟΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ”ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 6-8 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ Η ΑΛ ΡΑΚΑΑ ΚΑΙ Η ΜΟΣΟΥΛΗ.”

6)ΑΡΓΑ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ.ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ….

7)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ . ΑΛΛΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΧΘΕΣ ΌΤΙ ‘ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΕΜΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΚΛΙΚ!!!’

8)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΠΟΜΠΕΟ, ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ….ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΕΣΗ…

9)ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ.

10)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ CIA ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΡΟΗΓΗΘΥΚΕ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ 5 ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ CIA-ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ-ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ(ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΓΚΕΙΤΣ-ΛΕΟΝ ΠΑΝΕΤΑ-ΤΖΩΝ ΜΠΡΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΖΩΡΤΖ ΤΕΝΕΤ)

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)