ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ

Posted on February 10, 2017, 1:16 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 5 secs

EKTENΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ-ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ-Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ. Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ , ΕΝΩ Ο ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ “ΟΙ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΠΟΧΗ”.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΕΝΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ, ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

Ο ΠΕΝΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΣΤΟΧΙΑ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ/ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛ ΜΠΑΜΠ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ/ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 3 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

Ο ΠΕΝΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ , ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΟΤΕΛ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ 65 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ ΓΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

Ο ΑΝΤΙΠΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ-ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ ΣΕ ΛΙΒΥΗ-ΙΡΑΚ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΥΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)