ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟ-ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ

Posted on February 11, 2017, 1:37 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 2 secs

H ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΣΤΟΧΙΑ Ή ΜΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛ ΜΠΑΜΠ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ 3 ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ. ΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΠΕΡΙ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ(ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ) Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΟΣΧΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΚΑΡ.

ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ, ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΟΓ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΣΟΛΑΚ, ΕΝΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕΤΕΒΗ ΣΕ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ “ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ’ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΞΕΚΑΛΙ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΗΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛ ΜΠΑΜΠ, ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΟΣ ΤΗΣ CIA ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ…ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ…

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 

Leave a Reply

  • (not be published)