ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΚΑΙ DAESH ΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Posted on February 11, 2017, 9:24 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 2 secs

EINAI ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΗ Η ΕΚΤΕΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΩ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ, ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟ/ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ. ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,

2)ΕΧΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ DAESH ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

3)ΕΠΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ISIS ΚΑΙ Η ΑΛ ΚΕΝΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΡΟΠΩΝ, ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ, ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΘΑΝΑΤΟ.

4)ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΦΘΟΥΝ Η ΑΛ ΡΑΚΑ ΚΑΙ Η ΜΟΣΟΥΛΗ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ….ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ,ΣΤΙΣ ΖΟΥΓΚΛΕΣ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ. “ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.’

5)ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΥΠΟΧΡΕΟΣ. ΕΚΤΙΜΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΚΤΕΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΥ.

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)