ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ/26-2-2017.

Posted on February 25, 2017, 7:33 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 9 secs

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ. ΠΛΗΡΗΣ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΟΛΠΟΥ-ΚΟΥΡΔΙΚΟ-ΣΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΚΟ.

2)ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ, Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ. ΠΑΡΕΣΤΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 . ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΙΤΛΟΙ ΒΙΒΛΙΩΝ. /ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ-ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ-ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ…

3)ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ 248 ΜΑΡΤΥΡΕΣ….

4)ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.

5)Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΑΡΑΒΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟ ‘ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΡΑΚΑ /ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ/.ΑΡΑΒΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΑΡΑΒΙΚΗ ΠΟΛΗ!!

6)ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ‘ΝΑΙ” ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ.ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…. ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΝΑΙ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ/ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ…ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ Ι ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ 81 ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΦΟΡΑ 18 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.

7)ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ Ή ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ 600 ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ,

8)ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ “ΝΑΙ’ ΤΟΤΕ ΤΟ ΝΕΟΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

9)ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.

10)ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 3 ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΖΟ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ!!!

11)ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΝ ΜΕΧΜΕΤ ΝΤΙΣΛΙ.

12)ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.

13)ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΜΠΑΧΡΕΙΝ, ΚΑΤΑΡ, ΗΑΕ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ….ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ….

14)ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΕΚ ΝΕΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΥΡΔΙΚΟ-ΣΥΡΙΑΚΟ-ΙΡΑΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΕ ΡΩΣΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ Η ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ.

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

  • (not be published)