ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

Posted on February 28, 2017, 6:39 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 3 secs

1)ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ Ή ΜΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΑΜΑΧΩΝ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.(ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ)

2)Η ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΕΙΡΕΙ ΒΕΤΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

3)ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ 11 ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ ΚΑ.

4)ΣΦΟΔΡΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΚΑΝΕ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΝΙΚΙ ΧΕΙΛΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΞΥΤΑΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Η ΧΕΙΛΙ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ-ΕΙΧΕ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ “ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ”. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ Ο ΠΕΝΣ ΚΑΙ Η ΧΕΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ.

5) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΒΕΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ 12 ΑΠΟ ΤΑ 15 ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΨΗΦΙΖΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ.

6)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ 9-10 ΚΡΤΗ-ΜΕΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ. ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΧΘΕΙ ΚΑΤΑ. ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΒΟΛΙΒΙΑ, Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)