ΠΕΡΙ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ.

Posted on March 05, 2017, 7:26 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 5 secs

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΟΣ ΤΕΙΧΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 3140 ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ . ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΟ ΤΡΟΠΟ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΥΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΠΟΥΣ-2 ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

2)ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ . ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ 12 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΑΛΛΟΙ 300ΔΙΣ. ΑΝΩΣΤΟ.

3)Ο ΤΡΑΜΠ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΕΞΙΚΑΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ. ΠΧ ΤΟ ΛΑΡΕΝΤΟ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ.

4)ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ, ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΓΩΝΙΑΣ, ΤΟ ΟΛΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ.ΥΠΟΨΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΘΟΥΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΟΒΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, (ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ) ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ(ΠΧ ΣΤΗ ΝΟΓΚΑΛΕΣ0, ΕΝΩ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΡΙΟ ΓΚΡΑΝΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ.

5)ΤΟ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΕΙΧΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΛΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΡΙΖΟΝΑ, ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ, ΤΕΞΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…ΘΑ ΤΕΘΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑ. ΚΑΙ ΥΠΟΨΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ 5 ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟ.

6)ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ. ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΤΑ 99% ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ.. ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ‘ΑΝ ΓΙΝΕΙ…ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝΕ ΑΛΛΟΥ..”.ΠΧ ΚΙΝΑ Ή ΡΩΣΙΑ. ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ….ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ. ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙΣ. ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙΣ. ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΟΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ.

7)ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΖΑΓΚΟΥΑΡ, ΠΑΝΘΗΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΕΛΩΝΩΝ,ΒΑΤΡΑΧΩΝ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ.

8)ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.

9)ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΚΡΥΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ-ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

10)ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑ ΘΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ Ή ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ/ΡΙΟ ΓΚΡΑΝΤΕ.

11)ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΕΙΧΗ. ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΗ, ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΧΩΡΑ. Η ΥΠΕΡΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ APPOMATOX. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΔΥΝΗΡΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΓΕΝΟΥΣ ΚΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ. ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΨΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ”

12)ΑΛΛΟ ΟΙ ΗΠΑ. ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΤΑ ΣΥΓΧΕΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ-ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ-ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕΙΡΑ ΑΡΘΡΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ”

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)