ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ/ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ.

Posted on March 09, 2017, 1:46 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 7 secs

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΟΙΜΗ ΣΕ ΒΑΣΗ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ. , ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ Β.ΣΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΡΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

2)ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΗΠΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΠΛΟ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΑΒΟ-ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ/SDF ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ,ΤΟΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ PKK.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΜΙΑ ΑΡΑΒΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΕΘΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛ ΡΑΚΑ. ΖΗΤΑΝΕ ΟΜΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.

3)Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ, “ΒΑΙΝΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ , ΕΠΙ ΚΥΒΕΝΗΣΗΣ ΟΜΠΑΜΑ”. ΤΩΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΝ ΤΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΜΠΙΤΖ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΟΙ…

4)ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΤΙΚΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ.

5)ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΤΗΣ CENTCΟM ΣΕ ΤΑΜΠΑ/ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ/ΚΑΤΑΡ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΟΤΕΛ , ΕΝΩ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ COMBINED JOINT TASK FORCE OPERATION INHERENT RESOLVE ANTIΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΒΑΓΔΑΤΗΣ-ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΣΥΝΟΔΕΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ.

6)ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ , ΟΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΡΑΚΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΙΡΑΚΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ , ΕΝΩ Η ΜΟΣΧΑ ΠΕΡΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ.

ΓΡΑΦΕΙ ΟΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 

Leave a Reply

  • (not be published)