ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΟΥΝ . ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ OI YΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ-ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ.
 
2)ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΕΣ. ΛΟΓΩ ΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΘΟΡΙΑΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ. ΔΥΣΧΕΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟ ΜΙΝΙ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΛΠ.
 
3)ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΜΑΣ ΠΟΡΤΑΣ ΜΕ ΑΠΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΤΡΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΣΕ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.
 
4)ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.
 
Α)ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ/ΗΓΕΣΙΕΣ . ‘Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΞΤΕΜΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ. /ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ-ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ-ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
 
Β)ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Ή ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ.ΠΧ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2013 ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΤΟΝ ΛΙ ΡΙΓΚΜΠΥ..ΤΟΤΕ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΡΕΠΕΜΠΕ ΣΕ ‘ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤ”
 
Γ)ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΑΣΕΙ REMOTE CONTROLLED.ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΕΣΩ ΑΠΟΚΡΥΦΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ /ΔΗΛΑΔΗ VIRTUAL EXTREMISM. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ Α+Β.. ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ TELEGRAM-WHATSAPP ΚΛΠ. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΔΩ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.
 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟ 38%ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ISIS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2016 ΗΤΑΝ ΤΥΠΟΥ Γ.ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟ 16% ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ISIS ΗΣΑΝ ΤΥΠΟΥ Γ/ENCRYPTED CHATS.

Leave a Reply

  • (not be published)