ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΕΡΓΚΕΙ ΚΙΣΕΛΙΑΚ. ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑ.

2) Ο ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΤΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΜΑΙΚΛ ΦΛΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 8ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΕΛΙΑΚ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΟΤΙ “ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΝΣΚ ΚΑΙ ΝΤΟΝΕΤΣΚ.”

3)31 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΦΛΥΝ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΦΛΥΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ RUSSIA TODAY ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 65.000 ΔΟΛ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ/ΟΥΤΕ ΤΥΠΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. /ΣΕΛΙΔΑ 12 ΚΑΙ 17 ΕΚ ΤΩΝ 31.

4)ΤΟ FBI ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ ΚΛΠ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NATIΟNAL SECURITY AGENCY ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΜΑΙΚ ΡΟΤΖΕΡΣ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΤΙ “Η ΜΟΣΧΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΕΝΩ ΜΑΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ(112 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΕΡΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ/ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ)” ΑΡΑ ΟΨΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

5)Ο ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, Ο ΜΑΝΑΦΟΡΤ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΠΑΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΡΩΣΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ 2007-2012. ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥΤΝΟΦΙΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑΝΟΥΚΕΒΙΤΣ , ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ ΤΗΝ ΜΕΤΦΟΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΟΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΑΡΧΙΝΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΑΜΠ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. Ο ΜΑΝΑΦΟΡΤ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΡΘΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ FBI, ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ.ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ.ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.

6)ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥ(ΕΓΩ ΑΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΩ0, ΑΛΛΑ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ 9 ΡΩΣΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ/ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΡΩΣΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΤΑΛΑΧΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΙΑΜΙ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ. Α ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 9 ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΕΙΠΟΤΕ ΕΣΣΔ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΝΤΑ.

7)Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟ 2007, ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΤΟ 2015 ΕΠΑΙΝΟΥΣΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΗΡ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΟΒΙΤΣ ΠΟΥΤΙΝ, ΕΠΙΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΙΣ ΞΕΝΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ…..ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ‘ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΗΠΑ’.

8)ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝ ΜΠΑΝΟΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ CIA-ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΛΠ.ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΦΛΥΝ…(ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ DIA Ο ΟΜΠΑΜΑ)

9)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΧΑΙΟ ΟΤΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΤΙΣΟΒΙΕΤΙΚΗ/ΑΝΤ-ΙΡΩΣΙΔΑ ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ BROOKINGS ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΚ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.(ΟΝΟΜΑ-ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ). ΩΣ ΑΤΟΜΟ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΑΛΛΑ ΤΟ 2014 Ο ΤΡΑΜΠ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΥΒΡΙΣΕΙ….

10)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ 62 ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ/49 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ 13 ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΛΙΝΤΣΕΙ ΓΚΡΑΧΑΜ/ΝΟΤΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ-ΤΖΩΝ ΜΑΚΕΙΝ/ΑΡΙΖΟΝΑ-ΜΠΟ ΚΟΡΚΕΡ/ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑ. ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝΕ ΕΡΕΥΝΑΣΕ ΒΑΘΟΣ.
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ….
ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ…..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

Leave a Reply

  • (not be published)