ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΤΟ ΒREXIT ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤOΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡOΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΕΕ , ΟΠΩΣ ΤΟ HORIZON 2020.ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ;

2)ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ BREXIT ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ EUROPEAN DEFENSE AGENCY.

3)TΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΦΘΑΝΟΥΝΕ ΤΟ 2025

4)ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ.

5)ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗ ΠΧ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ,ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΝΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.

6)ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΕ ΠΛAΙΣΙΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΕ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT.

7)Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΡΑΝΤΑΡ, ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΠΛΟΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΛΠ. ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ.ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ. ΑΡΑ ΚΕΝΑ.

8)Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΩΚΕΑΝΙΑ-ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΑΦΡΙΚΗ-ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ. ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑ.

9)ΑΝ Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΗ….ΕΙΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ BREXIT ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

10)ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ EU BATTLEGROUPS.

Leave a Reply

  • (not be published)