ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 

1)Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΕΙΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ(ΓΝΩΣΤΟ), ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ Η ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΕ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ, ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ, ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΣΙΓΓΑΠΟΥΡΗ, ΒΑΥΑΡΙΑ, ΖΥΡΙΧΗ ΚΑ, ΕΧΩ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΥΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1995 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΠΕΡΥ /ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ/ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΕΧΩ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ (ΤΟΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ)ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΛΙΝΤΟΝ-ΜΠΟΥΣ2 ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ ΠΙΕΖΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ 6(ΗΠΑ-ΚΙΝΑ-ΡΩΣΙΑ-ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ-Β.ΚΟΡΕΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ), ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. Ο ΚΙΜ-3 ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΗ ΣΤΟΝ 38ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ. ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΟΛΩΝ.

2)Ο ΤΡΑΜΠ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΟ RESORT ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΔΡΙΜΥΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ. ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ .ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΚΡΕΑΤΩΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΠΑΡΑΘΥΡΟ ‘ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ…ΓΝΩΣΤΟ.
ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΣ. ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ….ΓΙΑΤ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ-2, ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ….

3)ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ ΕΧΕΙ 8-10 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ.ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ. ΕΧΕΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΧΟΚΑΙΝΤΟ. ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΣΕΟΥΛ ΤΗΣ ΝΟΤΙΥ ΚΟΡΕΑΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΕΧΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΑΡΑ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΕΙΤΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ. ΕΙΤΕ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ. ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ 5027-5029 ΤΩΝ ΗΠΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΚΛΕΥΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ….Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΡΕΥΜΟΝΤ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ 6 ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΣ…

4)ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ‘ΚΑΟΥΜΠΟΙΚΑ’ ΕΧΟΥΝΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΛΗΞΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΘΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Ο ΚΙΜ-3 ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. Η ΙΑΠΩΝΙΑ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Ο ΚΑΝΑΔΑΣ, Η ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑ. ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΤΙΜΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΜΠ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΕΡΓΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΠΩΣ ΑΠΕΙΡΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ “ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ’.

Leave a Reply

  • (not be published)