ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 76 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ 21 ΟΧΥΡΩΝ.ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΤΑΞΑ. ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΠΟΛΛΑ ΟΧΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ. ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΔΡΟΥΣ ΑΕΡΧΕΡΣΑΙΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ.ΑΜΥΝΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ.

ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ Ι.ΜΕΤΑΞΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΓΟ , ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΘΕΙΣΑΣΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΘΕΙΣΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΑΖΙΝΩ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΦΑΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ..

ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ, , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΙΝΣΤΩΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ…ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΟΤΙ ΙΣΧΥΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ Ή ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ…ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ…
ΡΟΥΠΕΛ-ΚΕΛΚΑΓΙΑ-ΙΣΤΙΜΠΕΙ-ΑΡΠΑΛΟΥΚΙ-ΟΠΥΡΑΜΙΔΟΕΙΔΕΣ-ΠΑΛΙΟΥΡΩΝΕΣ-ΛΙΣΕ ΚΑ…..

ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ 9 ΑΠΟ ΤΑ ΟΧΥΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ….

Leave a Reply

  • (not be published)