ΓΡΑΦΕΙ ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GLOBAL ΤIMES ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ “ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ….ΔΕΙΧΝΕΙ …ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ..”../ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ….

2)Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΡΕΥΜΟΝΤ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΘΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΣΥΝΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ.

3)ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΥΠΕΞ ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

4)Ο ΤΖΟΝΣΟΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ G7 ΣΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ…

5)Η ΜΟΣΧΑ, Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΚΑΙ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.

6)ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΑΝ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ.

7)Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΚΑ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ ΕΙΠΕ ΓΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΙ” ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΑ.”…

8)ΣΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ G7.ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ.

9)Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΕΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

10)ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΕΞ ΗΠΑ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ-ΦΟΥΜΙ ΚΙΣΙΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ.

11)ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

12)ΣΕ ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΝΙΚΙ ΧΕΙΛΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ “ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ”.

13)ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΣΤΟΙ ΕΥΡΩΠΙΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ , ΓΚΟΡΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΣΕ ΤΡΙΠΟΛΙΤΑΝΑ. ΦΕΖΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΗΝΑΙΚΗ.

14)Ο ΓΚΟΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΛΥΝ. ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΕΣ. ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΠΗΤ ΧΟΥΞΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΙΣ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΙΛΙΠ ΕΣΚΑΡΑΒΑΖ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.

15)ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ.

16)ΣΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ G7 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΤΑΤΩΝ,ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

17)Ο ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΑΑΝΑ ΝΤΙ ΣΤΑΖΕΜΜΑ , ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

18)ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ Ο ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΝ ΡΩΣΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΩΦ. ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

Leave a Reply

  • (not be published)