ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Α ΓΥΡΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡOΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΤO JEKAUARO ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΙΟΥ.

2)Η ΓΑΛΛΙΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΠΑΡΑΔOΙΑΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ Ο ΓΚΩΛΙΚΟΣ ΦΙΓΙΟΝ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΑΜΟΝ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ Β ΓΥΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ-ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΧΘΕΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ(ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ) ΠΡΕΒΛΕΨΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ.

3)ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦOΡΑ ΑΠΟ Τ1958 ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΓΚΩΛΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡOΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.

4)ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΠΕΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΡOΣΦΑΤΑ. ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΑΠOΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ…

5)Η ΛΕΠΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤOΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥ 2002 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 17% ΣΕ 21,9%. Ο ΦΙΓΙΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΖΟΣΠΕΝ ΤΟ 2002 ΟΤΑΝ Ο ΖΑΝ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΖΑΚ ΣΙΡΑΚ.

6)ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ , ΑΛΛΑ ΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΜΕΛΕΝΣΟΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

7)Ο ΜΑΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ/ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ -ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΙΟΥ.

8)ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΛΥΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΣΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ.

9)ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ.

10)ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΜΑΚΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ EN MARCHE/ON THE MOVE.

Leave a Reply

  • (not be published)