ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ. ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ.

2)ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΑΡΙ ΠΩΛ ΚΛΕΜΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤOΥΡΚΙΑ. ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙAΚΗ ΠΟΛΗ ΚΙΛΙΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΔΥΟ ΧΗΡΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ 25 ΚΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥO ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΥΠΤΙΕΣ.

3)Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΕΙΠΕ OΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΗΝ ΑΛ ΡΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛ ΜΠΑΜΠ , ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

4)ΕΙΧΑΝ ΧΑΘΕΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2015 ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΥΗΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ.

5)Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΤΕΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ISIS Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 7-15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ. ΑΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΥ TERRORISM ACT.

6)Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΛΟΡΙΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ. ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΟ 2011.ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΑΙΓΥΠΤΙΑ. ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΣΥΡΙΑ . ΕΧΟΥΝΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ/ΜΙΚΡΑ. Η ΜΗTΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΙ 15 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤOΥ FBI ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

7)ΛΟΓΩ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΔΑΦΩN ΠOLΛΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠAΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩRΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΒΡETΑΝΟΙ-ΣΟΥΗΔΟΙ-ΓΑΛΛΟΙ-ΒΕΛΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝOΤΙΑ ΑΦΡΙΚH.

8)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016 ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

9)ΟΙ ΑΠEΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝEΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΟΠΩΣ Ο AYΣΤΡΑΛΟΣ ΝΙΛ ΠΑΚΡΑΤΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ISIS ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΣΚΑΦΗ.

10)ΠΟΛΛΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛ ΡΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΑΝΤΙΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΙΕΡΕΛ ΖΟΡ.

11)ΠΟΛΛΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ . 200 ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ 250 ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ.

12)ΠΟΛΛΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΙΡΑΚ-ΣΥΡΙΑ.

13)Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΩΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015. ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΟ ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΧΙΛ ΤΟΥ ΑΝΦΙΛΝΤ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ CHASE FARM.

14)Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ.ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ MIDDLESEX . Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ.

15)Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ.ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΟ OPEN UNIVERSITY.ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ.

16)ΣΤΟ IΣΤΑΓΚΡΑΜ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΥ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΡΤΟΥΣΕ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ LUCIE BLUCKMAN TRUST.

Leave a Reply

  • (not be published)