ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΡΑΝΑ, ΠΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΕΒΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΙΣΤΙΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΕΙΣ…

2)ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤHNFYRΟΜ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΡΑΝΤΕΦ ΜΕ ΤΟΝ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΕΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΣΕΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΙΟΤΡ ΠΑΒΕΛ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ…Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΒΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΩΣ POXIMA-CONCORDIA KA.

3)ΟΙ ΣΛΑΒΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ,ΕΝΩ ΕΧΟΥΝΕ ΛΑΒΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ FSB-GRU ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΣΚΙ, ΕΝΩ ΕΘΕΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΒΑ ΠΑΛΙΝΚΑ.

4)ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ Ο ΡΩΣOΣ ΥΠΕΞ ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΩΦ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΙΒΑΝΩΦ….

5)Ο ΙΤΑΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ KFOR ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ, ΣΕΡΒΙΚ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΡΑΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ FYROM ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.

6)ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΑΤΣΙΝΟΒΟ-ΝΤΕΜΠΑΡ-ΤΕΤΟΒΟ-ΓΚΟΣΤΙΒΑΡ-ΚΙΤΣΕΒΟ-ΣΤΡΟΥΓΚΑ-ΛΙΠΚΟΒΟ-ΖΙΛΙΝΑ ΚΑΙ ΣΙΠΚΟΒΙΤΣΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ UCK ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΕΒΟ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΒΙΑ.

7)ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΝΙΚ /ΑΠΟ FYROM ΠΡΟΣ ΚΟΣΟΒΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΘΕΑΘΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50 ΑΛΒΑΝΟ-ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ..

8)ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ , ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΟΑΤΙΑΣ-ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΒΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΚΤΥO ΠΛΗΡOΦΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ FYROM, ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘOΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΚΡOΤΕΣ…

9)ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ UCK ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ/KOSOVO SECURITY FΟRCE/ΠΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ …ΧΩΡΟΥΣ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ.

10)ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ STATE DEPARTMENT..ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΕΠΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ, ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 450 ΘΕΣΕΙΣΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2017.ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ 19 ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΤΕΙΧΑΝ Ο ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ ΚΑΙ Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΝΟΥΛΑΝΤ.

Leave a Reply

  • (not be published)