ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΟΙΡΑΝΗ.ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΦΑΣΗ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΩΝ ΚΝΤΑ ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΠΡΕΣΠΕΣ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

2)ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΣΚΕΛΕΤΩΝ-ΜΟΝΑΔΩΝ” ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΟΣΚΟΠΙΑΝΗ ΜΕΘΟΡΙΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΩΣ ΚΑΙ 71ΗΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΑΠΟ ΝΕΑΣΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ.ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Α ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ.

3)ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ FYRΟM. ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΗΓΕΣ/HUMAN INTELLIGENCE. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΥΓΕΛΗ.

4ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

5)ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ NRDC-GR/Γ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ. ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΝΑ ‘ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕΙ’ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΤΕ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ, ΟΠΩΣ ΟΙ PROXIMA, CONCORDIA, ESSENTIAL HARVEST KAI ΑMBER FOX.

7)ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ Γ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΩ ΚΥΚΛΩΝ ΤΩΝ “ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ”.(ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ…).ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ FYRΟM. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 3-4%.

8)ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 2001 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΟΒΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LESSONS LEARNED. (ΑΠΟ 3 ΧΩΡΕΣ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ0

9)ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΗΝ FYRΟM ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗ/ΛΕΩ ΑΝ…./ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ…ΕΝΝΟΩ ΔΥΝΑΜΗ ΤΥ ΝΑΤΟ-ΕΕ.

10)ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΗ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ. ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΚΠΗΓΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ-ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ.

Leave a Reply

  • (not be published)