ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Posted on May 09, 2017, 2:14 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 7 secs

1)ΣΥΜΦΩΝΑ Μ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΥΛΟΥ ΣΕ 262 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΑΣΕΙΣ , ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΤΑ 434 ΑΤΟΜΑ.

2) ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ Ή ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ-ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ , ΣΕ ΚΙΕΛΟ, ΑΜΒΟΥΡΓΟ, ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΟΜΠΕΡΑΟΥ, ΣΤΟΥΓΚΑΡΔΗ, ΜΟΥΝΣΤΕΡ, ΚΟΛΩΝΙΑ, ΓΚΡΑΦΕΝΦΟΡ, ΣΠΑΓΚΝΤΑΛΕΜ ΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΒΕΛΓΙΟ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑ. /ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

3)ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.

4)ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΣΥΝΗΣ ΜΠΕΚΙΡ ΜΠΟΖΝΤΑΓ . ΕΙΧΕ 50 ΛΕΠΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΑΡΚΑΝΣΑΣ ΤΖΕΦ ΣΕΣΙΟΝΣ. ΟΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΘΕΜΑ ΗΤΑΝ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ .ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 4 ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΛΩΝ ΜΕ 1280 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ.

5)ΝΕΑ ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ.Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΔΡΟΣ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΟΤΙ ΕΕΙΡΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.

6)ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ PKK ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ.

7)Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ-ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ ΠΑΝΟ’ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ‘ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ”

8)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ. ΜΗΚΟΥΣ 70 ΧΙΛ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ PKK ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΙΡΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΝΤΑΜΠΑΤ-ΜΑΛΟΥ-ΝΑΜΠΟΥΛ-ΚΟΤΡΤ-ΚΕΝΕΡΕΣΙ ΚΑΙ ΣΕΧΙΝΤΑΝ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΞΟΡΜΟΥΝ ΚΑΤΑ ΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ.

9)ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥΝΤΣΕΛΙ-ΕΛΑΖΙΓΚ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ PKK.ΣΕ ΜΗΚΟΣ 140ΧΛΜ.

Leave a Reply

  • (not be published)