ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΒΡΩΦ ΚΑΙ ΚΙΣΛΙΑΚ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΟΥΣΙΑ-ΜΙΝΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ LAPTOP/Η/Υ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΕ ΩΡΑ ΠΤΗΣΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΥ , ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΠΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ , ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ”.ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΤΡΙΣΕΛΙΔΟ ΣΤΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΙ…ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΒΑΛ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΣΑΝ 8 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΥΠΕΞ,Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΛΠ.ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ….

2)ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΗΠΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ 10-15 ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ. Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ.

3)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ, Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ Ή ΤΟΥΡΚΙΑ Ή ΙΟΡΔΑΝΙΑ Ή ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΙ 3 ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ-Β.ΑΦΡΙΚΗ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΔΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΑΚ ΜΠΑΡΖΑΝΙ….. ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ….ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΜΕΡΗ….

4)ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟΟΙΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΘΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ITAR-TASS.

5)ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΠΟ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ…ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

6)ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΧΘΕΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΗΑΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΘΕΙ ΣΤΟ ΡΙΑΝΤ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΑΛΜΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΗΓΕΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ Ο ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ… ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΗΣΑΝ ΓΙΑ 4-5 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΑΕ, ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ (ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ)

7)ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΟΠΩΣ ΤΑ ΗΑΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΣΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟΣ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΟΡΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ…

8)ΤΟ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 4 ΤΩΝ “5 ΜΑΤΙΩΝ’ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΥΛΟΓΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΦΙΛΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΕΣ”ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ’.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ/ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Leave a Reply

  • (not be published)