EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ,

Posted on June 04, 2017, 2:40 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 21 secs
ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ,ΚΑΙ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ , ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ 22-3-2017 .ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΩ RAMMING AND STABBING. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑΣ.
 
2)ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ-ΒΑΣΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΟΥ ΤΟΥ 2014-ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ 1995. ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΑ ΕΔΑΦΗ.
 
3)ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ, ΕΝΩ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΕΝΤΑ ΣΤΟΧΟΥ..ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ..(ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ/ΚΕΦΑΛΑΙΟ5. ΠΟΣΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ)
 
4)ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥΣ-ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ HUMAN INTELLIGENCE.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ LESSONS LEARNED ΤΩΝ ΤΡΟΜΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ.
 
5)Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΚΟΙΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ “ΜΙΚΡΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕΓΑ-ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ’
 
6)ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ INSPIRE ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ/ΥΕΜΕΝΗ ΤΟ 2010. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ISIS BAΣEI ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2014, ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ AL WALLA WAL BARAA.
 
7)Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ 4, ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΕΣ(SEVERE).ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ 5, ΔΗΛΑΔΗ CRITICAL, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ. ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ TEMPERER ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ.
 
8)ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΚΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑ. ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ COBRA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.
 
9)ΛΟΓΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑΣ, ΤΟ ISIS ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΙΣ 27 ΜΑΙΟΥ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ‘ΑΠΙΣΤΩΝ’. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΗΔΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΝΕΚΡΟΥΣ.
 
10)ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΠΟΛΥΜΟΡΦΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ…. ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ ‘ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ’. ΟΠΩΣ ΧΩ ΠΕΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017-2018 ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ .ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΡΩΣΙΑ, Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ,Η ΣΟΥΗΔΙΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Κ.ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)