ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ ΑΛ ΣΑΜΠΑΧ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ. ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ.

2)ΜΕ 13 ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΙ 4 ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΥΝΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ, ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑΤ ΦΑΤΕΧ ΑΛ ΙΣΛΑΜ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ. . ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΙΩΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ISIS. …

3)ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΧΩΡΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΙ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ MIDDLE EAST EYE, ARABI21, RASSD, AL ARAY AL JADEED KA. ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΧΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.

4)Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΧΘΕΣ-ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ-ΤΟ ΕΙΔΕ ΣΑΝ ‘ΦΙΛΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ’!!ΠΑΝΤΩΣ Ο ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΟΣΝ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ….Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ…”.

5)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑ ΣΤΜΑΤΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 4 ΚΡΑΤΩΝ, ΕΝΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΟΤ ΚΑΤΑΡ, ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ. Ο ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΠΕ ΤΙ ‘ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ”. ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΗΑΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ WIKILEAKS ΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΖ.

6)Η ΟΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ DECISIVE FΟRCE ΤΩΝ 9 ΣΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟ-ΙΡΑΝΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΧΟΥΘΙΣ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ. ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΩΝ 68 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ INHERENT RESLVE.ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΡΙΑΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΕΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.

7)ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΑ ΗΑΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΜΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ DOLPHIN. 
ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ-ΦΑΡΜΑΚΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΧΑ.ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ 117 ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΑΠΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΚΟΝΙΑ-ΕΡΖΕΡΟΥΜ-ΑΓΚΥΡΑ-ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΑΤΤΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣ ΝΤΟΧΑ. .

8)ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ICAO ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΑΝΑΦOΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΑΕ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ QATAR AIRWAYS.

Leave a Reply

  • (not be published)