ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΔΙΑΦΟΡΟΙ” ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ(ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ!!!) ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2014-2015 ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ.

2)ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ-ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ. ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ-ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΠΧ Η ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΠΑΡΖΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 36ου ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ /ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ/ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΟΤΖΑΒΑ./ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΙΚΩΝ ΚΑΝΤΟΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ.ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

3)ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΖΑΝΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ(ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΕΚΑΤ). ΣΤΗΝ ΣΟΥΛΑΜΑΝΙΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΑΚ, ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ, ΕΝΩ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΚΟ ‘ΜΟΡΦΩΜΑ’ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΟΛΕΙΜΑΝΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΛΑΜΑΝΙΓΙΑ…ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΕΠΑΦΕΣ” ΠΟΥ ΕΙΧΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙ ΙΡΑΝΙΚΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.

4)Η ΒΑΓΔΑΤΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΙΙΤΩΝ ΤΗΣ ΝΑΣΙΡΙΓΙΑ, ΤΗΣ ΒΑΣΟΡΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΙΙΤΕΣ ΑΠ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΚΑ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΕΝΙΑΙΟ ΙΡΑΚ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΟΙ ΗΠΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, ΤΟΤΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΙΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΩΝ. ΑΡΑ ΤΟ ISIS ΩΣ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ….

5)ΤΟ ΔΗΜΟΩΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 25-9-2017 ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΑΚ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PKK ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΟΜΩΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΜΑΤΕΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ.ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΡΑΚΙΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΛΠ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΡΜΠΙΛ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΝΕΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…..”ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ….ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ…”

6)ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΑΝ Η ΣΚΩΤΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ Η ΑΠΟΣΧΙΣΗ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ -ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧ Ω ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ-ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ, ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ Η ΜΑΔΡΙΤΗ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΒΕΤΟ).ΤΟ1982 ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΦΕΛΙΠΕ ΓΚΟΝΖΑΛΕΘ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ..(..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.)
ΕΔΩ Η ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ ΕΚΕΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΟΛΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ‘ΜΕΓΑΛΑ ΠΗΡΟΥΝΙΑ” ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Β.ΝΤΑΚΟΤΑ, ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΒΑΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ FORT GREELY ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.ΑΛΛΟ ΤΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ.

*ΥΠΟΨΗ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΚΩΤΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ 4 ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ FASLANE , Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΚΩΤΙΑ ΘΕΛΕΙ-ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝΑΤΟ ΩΣ ΑΠΟΠΥΡΗΝΙΚΟΠΙΗΜΕΝΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ. ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΤΑΣΗΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΛΟΙΑ.
ΜΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ , ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ-ΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΥΡΗΝΟΚΙΝΗΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ.

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ/ΣΧΕΔΟΝ 800 ΣΕΛΙΔΕΣ ,ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ.
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 47-53 ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Leave a Reply

  • (not be published)