ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1) ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.. ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΧΩ 57 ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΑΡΖΑΝΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟ, ΑΦΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ, ΕΝΩ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ.
 
2)ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝ …ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΥΠΡΟΣ, Η ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ , ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΣΤΟ ΕΡΜΠΙΛ. Η ΕΚΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ KRG ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
 
3)ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΥΡΔΩΝ ΖΕΙ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΧ ΣΕ ΒΕΛΓΙΟ–ΣΟΥΗΔΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ. ΕΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΤΟ PKK ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT.ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ 5 ΔΥΤΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ/ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ VISA. ΑΛΛΑ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
 
4)ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΡΑΚΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ.
 
5)Τ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΛΠ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΩΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΕΔΑΦΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΧΜΟΥΡ-ΧΑΝΙΚΙΝ-ΣΙΝΖΑΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΡΚΟΥΚ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΚΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΕΤΣΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΙΡΚΟΥΚ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 141 ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΟΛΚΛΗΡΟΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ ΑΝ ΝΑΙ ΕΦΣΟΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΣΧΙΣΗ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑΣ.
 
6)ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΝ. ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΟΥ ΙΡΑΚ ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΡΟΤΖΑΒΑ ΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ, . Η ΚΙΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ, ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΑΙΒΑΝ. ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΧΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ. ΕΝΩ Η ΡΩΣΙΑ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΟΠΩΣ Η ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ, Η ΙΝΓΚΟΥΣΕΤΙΑ, ΤΟ ΝΤΑΓΚΕΣΤΑΝ, Η ΒΟΡΕΙΑ ΟΣΣΕΤΙΑ, Η ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΟ ΜΠΑΛΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
 
7)ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 25-9-2017 ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛ ΡΑΚΑ, ΕΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ Ο Ι ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 25 ΕΚΑΤ(ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ), ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΗΣΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΩΝ 5-10 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΨΥΧΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΗΕ , ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΟΠΩΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ.
 
8)Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΓΙΝΕ 74 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ.. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΑΝΟΒΟ ΤΟΥ 1999 ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ. ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ 2008 ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 120 ΚΡΑΤΗ. ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑ/ΗΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΗΠΑ, Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ. ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ Ο ΟΗΕ ΚΑΙ Η ΕΕ/UNMIK-EULEX. ΕΝΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ “ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ” ΑΠΟΦΑΣΗΣ 1244 ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ 40 ΚΡΑΤΩΝ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ KFOR. ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΠΛΗΝ ΣΕΡΒΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΗΤΟΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ, Η FYROM, ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ. ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ 5000 ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΛΟΓΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ. ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ 2005 ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΑΡΤΙ ΑΧΤΙΣΑΑΡΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ 5 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΥΠΡΟΣ, Η ΙΣΠΑΝΙΑ, Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ, Η ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ. Η ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.ΟΠΩΣ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ, Η ΑΥΣΤΡΙΑ, Η ΕΛΒΕΤΙΑ, Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ, Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ, Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΤΑ ΗΑΕ ΚΑΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.
 
9)Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΝΩ Η ΜΟΣΧΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΧΙΣΘΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΟΣΣΕΤΙΑΣ, ΤΗΣΑΜΠΧΑΖΙΑΣ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ), ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ. Η ΜΟΣΧΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΤΟ 2014.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΣΟΥΔΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΡΕΤΙΚΗ. ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥΔΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ-ΑΝΙΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΥΜ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΝΟΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ.
 
10)ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ. ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 69 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ… ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ…
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ. ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ Η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ. ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ.ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ….

Leave a Reply

  • (not be published)