ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑΣ ΣΤΟΥΣ “ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ”ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΔΡ ΓΙΟΥΡΙ ΦΕΝΤΟΡΩΦ.

Posted on June 26, 2017, 3:35 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 9 secs
ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ‘ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ALA RUSSE” ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΟΥΡΙ ΦΕΝTΟΡΩΦ/ISBN 978-966-159-066-8/ΣΕΛΙΔΕΣ 160 ΕΝΤOΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ… ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ , ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ/ΠΟΙΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ/ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
 
2)Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ “ΘΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ”ΤΑ ΟΣΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤOΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016. ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ‘ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ”.ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ 29 ΧΩΡΕΣ . ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΟΚ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ “ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ”.
 
3)ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 145 ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ’ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.
ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΟΤΕ .
 
4)ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ 47 ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ “ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2015.ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟΤΕ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ!!’
 
5)ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ , ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΠΡΩΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΝ, ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΡΩΣΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΟΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΝΤΟΝ ΣΕΚΧΟΤΣΩΦ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ “ΤΟ 2013 Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΝΤΟΥΓΚΙΝ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ./ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ “Ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ”. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ” ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟ-ΡΩΣΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!!”
 
ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ….ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ…
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)