ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1) ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΑΛΑΛΟΥΜ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΣΑΝΤ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΙΝΤΛΙΜΠ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ Ι ΑΝΤΑΡΤΕΣ. ΟΧΙ ΤΟ ISIS. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΤΛΙΜΠ.

2)ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ/ΩΡΑ ΗΠΑ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ Ο ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΤΑΝ ΚΟΟΥΤΣ, Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚ ΜΑΣΤΕΡ ΚΑΙ 3 ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ. ΑΠΟ CIA-DIA-FBI.

3)Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΡΓΟ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΜΟΝΤΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ , ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ,ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΤΑ ΡΩΣΙΑΣ-ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΣΑΝΤ.

4)Ο ΜΑΤΙΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ….ΕΝΩ ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΡ.ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ 8 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΓ/ΝΑΤΟ.

5)Ι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ/ΔΗΛΑΔΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΟΥΧΟΙ. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΚΛΠ.
ΤΟΤΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕΣΩ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΝΔΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 35 ΛΕΠΤΩΝ.. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ , ΕΔΩΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΤΩΝ 87 ΛΕΞΕΩΝ ΟΤΙ Η ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ….ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚ ΑΕΡΙΟ ΣΑΡΙΝ ΕΚ ΝΕΟΥ .

6)Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΜ ΤΗΣΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΡΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ/ΧΑΡΑΜΑΤΑ . Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. Ο ΤΡΑΜΠ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ…

7)ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑ -ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΟΤΕΛ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ 6ου ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ.ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΛΕΚΤΙΚΑ.
8)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ..

Leave a Reply

  • (not be published)