ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ.ΜΑΖΙΚΑ ΣΕ ΑΡΘΡΑ-ΟΜΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.
Ο ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΔΟΚΙΜΗ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ/ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΝΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ 6 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΒΟΜΒΑΣ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑΕΠΟΝΤΟΝΓΚ-ΜΟΥΣΟΥΝΤΑΝ-ΡΟΝΤΟΝΓΚ-ΧΟΥΑΣΟΝΓΚ ΚΛΠ. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ . ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΥΛΙΚΩΝ . ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΙΜΑΝΙΑ/ENNOΩ METΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ PROLIFERATION SECURITY INITIATIVE/CΟNTAINERS SECURITY INTIATIVE/UN SCR 1874 ΚΛΠ , Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑ, ΕΝΩ ΒΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΟ 2020 ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΝ ΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ-ΓΚΟΥΑΜ-ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ. ΑΡΑ Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΣΙΑΤΙΚΗ-ΠΑΝΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.

2)ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΓΚΧΙΟΝ .ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΗWASONG-14.ΤΑ ΟΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΗΣΑΝ ΑΣΤΗΡΙΧΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ IRBM AΛΛΑ ICBM.ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΥΨΟΣ 1741 ΜΙΛΛΙΩΝ/ΔΗΛΑΔΗ 2802 ΧΙΛ. ΚΑΙ ΔΙΗΝΥΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 590 ΜΙΛ.ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 4160 ΜΙΛ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ. ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΣΙ ΕΝΤΟΣ. ΠΧ ΑΝΚΟΡΕΙΤΖ-ΦΑΙΡΜΠΑΝΚΣ-ΒΑΣΗ ΦΟΡΤ ΓΚΡΙΛΙ ΚΛΠ.
ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ. ΕΧΟΥΝΕ ΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΜΠΝΤΕΛ ΧΑΝΤΙΡ ΧΑΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΣΕ ΠΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΥ-ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΣΤΕΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΙΟΝΓΚ ΠΙΟΝΓΚ ΚΛΠ.
Η ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΟΣΣΑ ΤΟΥ ΚΙΜ ΟΥΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΧΘΕΣ ‘ΠΕΡΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ’ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΛΛΑ….Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΩΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙ ΤΟΝ ΚΙΜ ΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΤΟΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.
Η ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ/ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΒΑΡΙΕΣ /ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΠΥΡΑΥΛΟ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΙΑΠΩΝΙΑ-ΓΚΟΥΑΜ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ/ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Leave a Reply

  • (not be published)