ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 

1)ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΒΩΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. Ή ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΜ ΟΥΝ Ή ΟΧΙ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΝΝΟΩ ΠΑΡΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ. ΕΝΝΟΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ….ΔΗΛΑΔΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ . ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

2)ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΛΟΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΚΑ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜ ΟΥΝ.

3)ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΟ-ΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ STUXNET ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2013 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑΤΑΝΖ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΥΒΕΡΝΟΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

4)ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΜ , ΜΕΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ-ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ-ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ. ΔΡΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΒΑΘΙΑ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

5)ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ THAAD ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙ ΠΛΟΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ .

6)ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΙΜ, ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΟΥΛ, ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ 5027 ΚΑΙ 5029Α ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ. ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

7)ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑΣ. ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΧΗΜΙΚΗΣ Ή ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.

8)ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΑΝ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ERADICATION /OBLITERATION ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΕΙ. …(ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΛΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…)

9)ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΙΜ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ. ΑΝ ΟΧΙ. ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟ”. ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ”ΓΙΑ ΠΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ…”

10)ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ, Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΟΑΜΥΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΓΚΟΥΑΜ-ΚΑΙ ΟΣΑΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΖΩΝΗ.

Leave a Reply

  • (not be published)