ΓΡΑΦΕΙ ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

XΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ, Ο ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΦΙΚΡΙ ΙΣΙΚ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΛΙΝ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙΤ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΧΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΟΜΕΡ ΤΣΕΛΙΚ.ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΩΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…
Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΟΤΙ “ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ!!!”

Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΜΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ, ΕΝΩ ΕΦΘΑΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΚΙΕΒΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΜΕ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ, ΟΙ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, Η ΔΙΗΜΕΡΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ, Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ.

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΥΣΙ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…..ΕΝΩ ΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΙΛΕΡΣΟΝ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΛΙΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 15Η ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΚΟΥΒΕΙΤ, ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΙΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΑΛ ΣΑΜΠΑΧ ΚΑΙ ΑΛ ΘΑΝΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΑΛΜΑΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ , ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΜΠΙΝ ΣΑΛΜΑΝ.

Leave a Reply

  • (not be published)