ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΜΠΑΙΡΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΜΗΘΕΙΑ , ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΠΛΩΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΑΚΗ ΑΟΖ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΔΥΣΧΕΡΕΙΕΣ, ΕΧΟΥΝΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ 3 ΧΩΡΕΣ.

2)Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 6, ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ 2-3-8-9 ΟΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ..

3)ΟΑΛΜΠΑΙΡΑΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

4)ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΠΑΝΤΖΟΥΛ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΚΑΜΠΙΑ , Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΦΝΙΑΣΟΥΝ….

5)ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ.

6)ΕΛΗΞΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 3000 ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΑΠΟ 90 ΧΩΡΕΣ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 50 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ DEWHURT Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ.

7)Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 11 ΤΗΣ ΚΥΠΡΑΚΗΣ ΑΟΖ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΤΟΥ ΑΚΣΑΖ ΣΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΙΔΑ,ΕΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΑ ΔΙΩΡΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΠΟΥΛΕΝΤ ΜΠΟΣΤΑΝΟΓΚΛΟΥ.

8)ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΟΟ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΓΑΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΜΙΡΑΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΑ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ.

9)ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.ΔΡΙΜΥΤΑΤΑ ΕΠΙΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠ ΟΛΟΥΣΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ Η ΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΦΟΡΑ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑΙΑ.ΕΓΙΝΑΝ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ZAPAD 2017 ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΟΙΚΗ TRIDENT JAVELIN 2017

10)ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 3 ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟ(ΜΠΙΛΓΚΕΛ-ΓΙΓΚΙΤ ΚΑΙ ΑΤΑΣ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΦΙΚΡΙ ΙΣΙΚ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. …

Leave a Reply

  • (not be published)