ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ/ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ S-400. 
ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΙΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ CPMIEC ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ, ΟΣΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 48ΩΡΟ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ , ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΤΟΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΣΚΟΥΝΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ

1)Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΝΣ , Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΤΙΣ , ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΠΟΜΠΕΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΓΛΙΝΤΙΡΙΜ, ΚΑΝΙΚΛΙ ΚΑΙ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ/

2)Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΚΑΡ-ΤΣΟΛΑΚ.

3)ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΛΕΡ.

4)Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ.

5)Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ(SACEUR) ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (USEUCOM)ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡOΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤOΥΡΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ.

6)Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΙΝΣΕΝΤ ΣΤΙΟΥΑΡΤ ΤΗΣ DIA ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ….

7)Ο ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ

8)Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠOΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΝΙΚΙ ΧΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΤΟΙΟ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PATRIOT-3.

Leave a Reply

  • (not be published)