ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΚΙΜΗ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 25 ΗΜΕΡΕΣ. ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟ HWASONG-14 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΟΥΠΙΝΓΚ ΝΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΣΑΝΑΝΓΚ.

2)Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΤΗΣΗ 998 ΧΛΜ, ΣΕ ΥΨΟΣ 3724 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΗΤΑΝ 47 ΛΕΠΤΑ. ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ.

3)Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΑΣΚΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΣ ΑΝΖΕΛΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ.

4)ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΠΛΗΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΒΟΣΤΩΝΗ ΚΑΙ ΣΙΚΑΓΟ.

5)ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΣΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. ΕΝΩ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΚΑΡΠΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΕΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΣ.ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ‘ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΕΚΙΝΟ”. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ.

6)ΕΚΤΑΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΖΟ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟ ΧΑΡΙ ΧΑΡΙΣ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΙΝΣΕΝΤ ΜΠΡΟΥΚΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΛΙ ΣΟΥΝ.

7)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ 4ΗΜΕΡΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.

8)ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΣΙΑ-ΕΙΡΗΝΙΚΟ.

9)ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ.

10)ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, Ο ΤΡΑΜΠ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΚΛΗΡΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ.

Leave a Reply

  • (not be published)