ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ-ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟ ΟΤΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΡΙΑΝΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΓΚΟΥΑΜ.

2)ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΜΕ 2 ΠΥΡΗΝΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΝΤΕΡΣΕΝ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΔΙΠΛΟΥ ΡΟΛΟΥ/ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.

3)ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΕΧΟΥΝΕ ΛΗΦΘΕΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΥΠΟΥ THAAD , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ.

4)ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΕΜΦΑΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΑΣΚΑ-ΧΑΒΑΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΙΑΠΩΝΙΑ.

5)Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 6 ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ AEGIS, ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ 4 ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΤΟΚΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΣΧΕΣΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

6)ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΙΜ ΓΙΜ ΡΑΚ, ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΙΜ ΟΥΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ-ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜEIΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

7)ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΧΙΚΑΜ ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΧΑΡΙ ΧΑΡΙΣ , ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΝΕΜΠΡΑΣΚΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ..

8)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΣΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΓΓΑΠΟΥΡΗ.

9)ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙ ΟΜΠΑΜΑ ΕΞΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΡΑΜΠ, ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΖΩΝ ΚΕΛΙ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΚΕΛΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΜΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ, Ο ΤΡΑΜΠ ΗΘΕΛΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

10)Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΕΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 2371 ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΣΤΙΣ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΤΗΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ….ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ASEAN. ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΝΤΟΥΤΕΡΤΕ.

11)Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΣΚΕΨΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ‘Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ ΠΟΛΥ…’. ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΤΑ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΑ 7 ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ. (ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΕΔΩ)

Leave a Reply

  • (not be published)