ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΓΚΟΛΦ ΣΤΟ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΙ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΤΖΩΝ ΚΕΛΙ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΙΛΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ(ΕΚΑΝΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΜ), ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ.

2)ΕΝΩ Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Ο ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ.

3)ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΡΑΜΠ ΠΕΡΙ ‘ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΣ’ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΟΠΩΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΑΣΦΑΛΕΙΑ”ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΦΟΡΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η Β.ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΥΡΥΤΑΤΟ ΦΑΣΜΑ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΥΣΤΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ”. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ‘ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ(ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΑ ΛΟΓΟ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ…).

4)Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60. ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ. ΤΟΤΕ Η ΜΟΣΧΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙ ΜΑΙΑΜΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΡΟΥΤΣΩΦ-ΚΕΝΕΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΑΜ ΑΛΙΣΟΝ.

5)ΟΙ ΗΠΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ SUPERPWER ΑΛΛΑ ΓΙΑ HYPERPΟWER!!ΣΕ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ, ΝΕΜΠΡΑΣΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΕΧΟΥΝΕ ΛΗΦΘΕΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

6)Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΕΣΑΤΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ.ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΗΣ “ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ”.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΔΥΟ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ. ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΥ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ/ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ HWASONG-12/14 ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΝΗΣΙΑ-ΑΛΑΣΚΑ-ΧΑΒΑΗ.

7)Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ‘ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΙΣΕΙ/ΣΜΙΚΡΥΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΥΡΑΥΛΟ ΜΕ ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΑΚΤΙΝΑ ΔΡΑΣΗΣ. Η 19 ΣΕΛΙΔΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ DIA /ΛΙΑΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ,ΤΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. …(ΣΕΛΙΔΣ4 ΚΑΙ 7)

8) Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ(ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ) 1718-1874-2017-2094-2270-2321-2371.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΕΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ 13455-13551-13570-13722-13687, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ….

Leave a Reply

  • (not be published)