ΗΠΑ-Β.ΚΟΡΕΑ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Posted on August 11, 2017, 6:43 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 8 secs

 

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΗΠΑ-ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 10 ΗΜΕΡΩΝ. ΑΠΟ 21-31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ULCHI FREEDΟM GUARDIAN ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ‘ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ”. ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΑ-ΟΗΕ-ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΙΜ. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΣΕ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΙΝΣΕΝΤ ΜΠΡΟΥΚΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΦΕΤΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ..

2)ΧΘΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΗΠΑ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΧΟΚΑΙΝΤΟ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ. ΟΙ ΗΠΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΒΑΡΕΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ. Η ΑΣΚΗΣΗ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 18 ΗΜΕΕΣ, ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

3)ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 83 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ. ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ..ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΟΣΑΝ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΣΙΟΥΧΑΡ
.ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΚΟΤΟ, ΣΤΗΝ ΓΙΟΚΟΣΟΥΚΑ, ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΤΣΟΥΓΚΙ ΚΑΙ ΜΙΣΑΟΥΑ, ΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΑΣΕΜΠΟ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΝΤΕΝΑ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

4)ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗ ΠΥΡΑΥΛΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ THAAD ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΟΙ ΗΠΑ ΣΕ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΚΟΥΑΜ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ., ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ AEGIS ΕΠΙ 6 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΒΑΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΣΕ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ FORT GREELY ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΟΥΛΗ ΤΗΣ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΠΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 59% ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)