ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ/ΠΕΡΙ ΝΑΤΟ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Posted on September 02, 2017, 4:32 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 2 secs
1)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ….ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 1974, ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ-ΚΑΚΙΣΤΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 43 ΧΡΟΝΙΑΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΛΠ. ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΟΤΖΕΡΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ Ή ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ….
 
 
2)ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠ ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ, Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ .ΑΠΑΙΤΕΙ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΚΕΛ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΤΟ ΚΛΕΙΝ ΜΠΡΟΥΧΕΛ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ, ΤΟ ΓΚΕΝΤΙ-ΑΒΙΑΝΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΧΕΛ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΧΩΡΟΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΒΑΣΕΛΟΥ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΓΚΝΑΦ ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΤΖΙΚΟΒΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ. ΤΕΡΜΑ.
 
 
3)ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΡΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕPAA ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΙΟΥΡΕΤΣΙΚ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΒΑΣΕΛΟΥ, ΤΟΥ ΡΕΤΖΙΚΟΒΟ, ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ/ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΟΛΣΓΟΥΩΡΘ /Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΟΥΛΗΣ/ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ/ΔΑΝΙΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΥΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ….
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)