ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ. /4-9-2017

Posted on September 04, 2017, 3:20 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 5 secs

ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ.ΣΧΕΔΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 2371 ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ.. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΤΑΝΤΟΝΓΚ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΚΙΝΟ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 10 ΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ , ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΓΑΛΛΙΑΣ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΣΟΥΗΔΙΑΣ-ΙΤΑΛΙΑΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ-ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ -ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ -ΑΙΓΥΠΤΟΥ.
ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΙ.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΑ ΣΕ ΑΛΑΣΚΑ, ΓΚΟΥΑΜ, ΟΚΙΝΑΒΑ/ΚΑΝΤΕΝΑ ,,ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΣΑΝ. ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΙ…ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ Ή ΠΥΡΗΝΙΚΑ ;ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ;ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ(ΤΙΣΣΧΕΤΙΚΑ ΓΝΩΣΤΕΣ) ΤΗΣ ΓΙΟΝΓΚ ΜΠΙΟΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝΤΖΙ ΡΙ ;ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ;ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΕ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ;ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΕΟΥΛ Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΤΑΓΙΔΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΕΣΟΝΓΚ ;

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ Ο ΚΙΜ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΗ.
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)