ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΜΙΧΛΗ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ.ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ. ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ.
 
1)ΝΑ ΑΠΟΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ;ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. 4 ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ. ΑΠΟ ΤΟ 1994.
 
2)ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΙΜ; ΑΠΙΘΑΝΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ , ΠΡΟΣ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ-ΚΙΜ ΕΠΟΧΗ.ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.
 
3)ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙΜ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ. ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ Ή ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ Ή ΤΟΝ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ , ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΙΜ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΚΙΜ ΟΥΝ.
 
4)ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ; ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΜ.ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ.
 
5)ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ-ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ; ΑΔΥΝΑΤΟ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ , ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΙΜ, ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ 80 ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ. ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ 18. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ….
..
6)ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ; ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ …ΑΔΕΙΑΖΕΙ…ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΛΠ. ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ.. ΜΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ, ΣΤΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΣΤΑ ΣΙΔΗΡΟΜΕΤΑΛΕΥΜΑΤΑ ,ΣΤΑ ΜΟΛΥΒΔΟΜΕΤΑΛΕΥΜΑΤΑ ,ΚΛΠ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΙΜ.
 
ΑΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ BAINEI ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Leave a Reply

  • (not be published)