ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΙΑΠΩΝΙΑ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ , ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 120-140 ΚΤ ΤΝΤ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΥΔΡΟΓΟΝΟΒΟΜΒΑ,ΑΛΛΑ”ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΜΕ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ”. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 50ΚΤ , ΕΝΩ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΓΙΑ 70-75ΚΤ.
 
2)ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΕΤΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ή ΞΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΥΠΟΛΟΣΙΣΙΜΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ VENTING.ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ , ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
 
3)ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ MOY ME THN ΝΟRSAR STO KJELER ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 120ΚΤ, ΕΝΩ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ 5 ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΗΣΑΝ 1-5-10-10-20 ΚΤ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΑΥΤΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ HEDMARK.
 
4)ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΛΙΝ-ΓΙΑΝΤΖΙ-ΜΠΑΙΣΑΝ-ΤΣΑΓΚΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΝΓΚΣΑΜ Η ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΤΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 8-10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΙΔΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ-ΣΑΝΤΟΝΓΚ-ΝΤΑΝΤΟΝΓΚ-ΧΕΙΛΙΟΥΤΖΙΑΓΚ.
 
5)ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ(11ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ) ΟΤΙ Η ΔΟΚΙΜΗ ΗΤΑΝ ΙΣΧΥΟΣ 3 ΩΣ 7.8 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ”FAT MAN” ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΙΣ 9-8-1945 ΣΤΟ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ 60-140ΚΤ.
 
6)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΥΑΜ/ΜΑΡΙΑΝΕΣ ΝΗΣΟΥΣ , ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΣΙΑ-ΕΙΡΗΝΙΚΟ.ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ/ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΤΗΝ VALIANT MARK , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

Leave a Reply

  • (not be published)