ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ Β.ΚΟΡΕΑΣ..ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ.

Posted on September 07, 2017, 12:40 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 4 secs
ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 10 ΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΟΥΝΕ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ 15ΜΕΛΕΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.
 
2)ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ) ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ.
 
3)ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΒΕΤΟ.
 
4)ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ,ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΤΗΝ ΣΕΝΕΓΑΛΗ, ΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ , ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ.
 
5)ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ ΑΠΟ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ(AIR KORYO) , ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΩΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΤΙΚΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ , ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙΜ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΥΝΕΓΑΤΩΝ ΤΟΥ.
 
6)ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΠΡΟΗΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΙΜ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΕΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ 8 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΑ ΑΣΙΑ.
 
7)ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 4 ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΕΣ THAAD ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕΟΝΤΖΙΟΥ.. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥΝ.
 
8)ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΔΡΙΜΥΤΑΤΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΝΙΚΙ ΧΑΛΕΙ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΤΙ-ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
 
9)ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ.
 
10)ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F-35 ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΙΒΑΚΟΥΝΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΠΙΛΣΕΝΓΚ.
 
11)ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ(ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΡΩΣΟ-ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΒΕΤΟ ) , ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΛΑΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΤΡΑΓΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΙΓΕΙ Ή ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)