ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ, ΠΡΙΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ., ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΒΟΥΝ ΑΚΑΡΠΕΣ.ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ , Η ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ. Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΝΙΚΙ ΧΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ.
 
2)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ 6 ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΜ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΕΒΑΙΟ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ.ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΟ ΕΜΠΕΡΓΚ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙ, ΜΗ-ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΒΑΜΒΑΚΟΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΜΕΡΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΠΧ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 1500 ΕΡΓΑΤΕΣ.
 
3)ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑΝΜΑΡ.
 
4)ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΥΡΩΣΕΩΝ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ , ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΑΓΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙΜ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
 
5)ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΡΙΑΣ. ΜΟΝΟ Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΒΟΛΙΒΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΗΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΙΜ.
 
6)ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΧΘΕΙ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΣΟΥΗΔΙΑ, Η ΙΤΑΛΙΑ, Η ΙΑΠΩΝΙΑ, Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ, Η ΑΙΘΙΟΠΙΑ, Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ, Η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΚΑΙ Η ΣΕΝΕΓΑΛΗ. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΧΩΡΩΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ “ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΖΗΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ”(ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΣΟΥΗΔΙΑ-ΑΙΘΙΟΠΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ)
 
7)ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΞΕΙ ΒΕΤΟ ΑΠΟ ΠΕΚΙΝΟ Ή ΜΣΧΑ, ΟΙ ΗΠΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ Β, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.
 
8)ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ “Η ΜΟΣΧΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ. ΑΝ ΔΕΙ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΜΟΣΧΑ, ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ”. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 85% ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΚΑΧΡΟΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ.
 
9)ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , Ο ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ, Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚ ΜΑΣΤΕΡ ΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΟΓΣ ΤΗΣ CIA ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ, ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ “ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟΛΕΙΕΣ…”
 
10)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. Η ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΝΤΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΚΙΝΑΒΑ, ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΜ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ.

Leave a Reply

  • (not be published)