ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘAΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 25-9-2017 ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΣΥΣΠΕΙΡΘΩΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΑΚ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
 
2)ΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΛΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΠΟΥ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΣΦΥΞΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΙΙΤΙΚΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΡΚΟΥΚ ΚΑΡΙΜ, ΕΚΔΙΩΞΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΡΔΙΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΞΕΝΕΙΩΝ ΣΕ ΕΡΜΠΙΛ ΚΑΙ ΣΟΥΛΑΜΑΝΙΓΙΑ,,ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΠΑΡΖΑΝΙ, ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΦΟΥΑΝΤ ΜΑΣΟΥΜ ΚΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΠΑΡΓΚΟ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ-ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΥΡΔΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΑΚ, ΠΟΥ ΥΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ.ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 36ΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ. ΚΑΙ ΥΠΟΨΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ. ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
 
3)ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΟΛΣ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΠΙΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΥΛΑΜΑΝΙΓΙΑ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΑΚ. ΗΔΗ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ.
 
4)ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ISIS ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ. ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ HAWAIJ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ISIS ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ.
 
5)Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΑΚ ΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΙΡΑΚ-ΙΡΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ. ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ , Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΟΛΕΙΜΑΝΙ.ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PLAN B ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΙΡΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ , ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
 
6)ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ , ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ, ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΙΚΑ , ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΑΜΠΑΝΤΙ-ΜΠΑΡΖΑΝΙ. ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ-ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ-ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΕΦΙΚΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ , ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ‘ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ…”ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ 9 ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΥΡΔΙΚΑ ΚΑΝΤΟΝΙΑ. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ‘ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ”, ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΓ/ΝΑΤΟ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ-ΜΠΑΡΖΑΝΙ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΑΣΗ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΤΟΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΟ , ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΩΝ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΙΡΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΡΑΣ.
 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ(ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ). ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ.

Leave a Reply

  • (not be published)