ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)ΔΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΦΟΒΙΚΗ. ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ. ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ…ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!Ή ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ/
 
2)ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1991-1992 ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΗΣΑΝ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΕΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΟΡΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΜΝΑ. ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ-ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥ. ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ…ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ. ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑ CD-ΕΤΟΙΜΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ-ΓΑΛΛΙΚΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ. ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΕΔΩ ΠΧ ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ, ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΧΑΝΕΙΣ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ….
 
3)ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΥΛΙΚΟ , ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ. ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ-ΝΑΠΟΛΙ-ΜΠΡΟΥΝΣΟΥΜ-, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΕΡΑΓΕΒΟ-RACVIAC-ΚΕΝΤΡΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΕ 14 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ-ΣΤΟ ΣΤΑΒΑΝΓΚΕΡ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ, ΚΑ.ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ. ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ….ΟΙ ΠΙΟΠΟΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ…ΑΠΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ “ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ FYROM ΚΛΠ ΚΛΠ”.ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ!!!!
 
4)ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΠΟΣΙΑ.ΠΟΥ ΠΧ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΤΟ ΝΟΡΦΟΛΚ ΤΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ. ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.ΑΝ ΔΩΣΩ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΣΕ 27 ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΧΕΣ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΩΝ.ΟΧΙ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΩΝ. ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΗ. ΑΝΑΙΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΕΑΙ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ. ΜΕ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΓΙΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. ΜΕ ΒΟΛΤΑΔΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΝΙΚΑΣ. ΜΕ ΨΥΧΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΗΣΑΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 24-36 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ”ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ’ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΣΕΩΝ. ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΙΔΕΡΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΑΝΤΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΟΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΔΡΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΜΕ Σ.ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΩΣ ΘΕΜΑ. ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ…..
 
5)ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ. ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΑΣΙΑ-ΑΦΡΙΚΗ-ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΔΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ …ΕΔΩ Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΣΑΜΙΚΟ, ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΟ ΝΑΜΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ …ΧΑΝΕΙΣ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙΣ, ΧΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ, ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ(ΜΗΝ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ…).ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΑΡΤΥΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥ….ΚΑΙ Τ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΠΙΟΙ ΕΙΔΗΜΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ‘ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΕΠΙΡΡΟΗΣ”…ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ “ΤΖΙΜΑΝΙΑ”. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ. ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. Η ΧΩΡΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ….ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΠΕΣ Ή ΕΙΠΑ.
 
6)ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΛΕΩ ΣΚΛΗΡΑ. ΑΛΛΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΑΡΡΙΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΜΕ….ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ.

Leave a Reply

  • (not be published)