ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ.ΜΕΣΑ ΣΕ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΠΛΗΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΥΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ , ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΙΜ ΟΥΝ. ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΑΝΜΟΥΤΖΟΝ ΣΤΟΝ 38 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ/27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥΝ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ , ΕΝΩ ΣΕ 3-5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ-ΚΙΜ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΝΕΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.(ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ…)
 
2)ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΖΩΝΗ , ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΙΟ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ Ο ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥΝ , ΠΟΥ ΥΠΟΨΗ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ.
 
3)ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΛΙΔΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1953 ΙΣΧΙΕΙ ΑΝΑΚΩΧΗ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕΟΥΛ ΚΑΙ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ ΗΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΡΑΣΤΗ. Ο ΚΙΜ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΤΟ ΠΟΥΝΤΖΙ ΡΙ.
 
4)Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΡΕΑΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ .ΕΝΩ ΤΟ 2000 ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ Η ΜΑΝΤΛΙΝ ΟΛΜΠΡΑΙΤ ,ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΝΤΟΝ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΙΜ ΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΙΛ.ΕΠΑΦΕΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΤΕ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ….
 
5)ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΖΑΡΑΚΕΛΗ-ΛΙΖΑ ΔΟΥΚΑΚΑΡΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ALPHA RADIO98.7 FM ΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΜΑΚΑΡΗ, ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ , ΕΝΩ Η ΑΠΟΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΟΥΛ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.(ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ)
 
6)ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΔΙΜΕΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΝΟΤΟΥ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΙΑΠΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΤΟ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΑΡ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΗΜΕΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΙΗΝΗΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΟΓΙΚΑ Η ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤ Α ΤΑ 65 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑ.
 
7)ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΙΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ , ΟΠΩΣ ΤΙΣ TEΑM SPIRIT-KEY RESOLVE KAI FOAL EAGLE.ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΕΣΟΝΓΚ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
 
8)ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΤΣΑΝΓΚ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η Β.ΚΟΡΕΑ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΙΑΣ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΙΜ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
 
9)ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΣΚΑΚΙ….ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΜΕΓΑΦΩΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΜ.
 
10)ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΔΙΑΤΗΡΩ ΠΟΛΛΗ ΣΥΓΚΡΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. ΟΨΟΜΕΘΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ.

Leave a Reply

  • (not be published)