ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.
 
1) ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΕΤΕΙΝΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ .ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ.ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΑΓΟΥΔΗΘΕΙ ΠΟΛΥ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ “ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ” ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΡΥΘΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.(ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ). ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΝΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ” ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ-ΝΙΚΗ ΤΗΣ DANA INTERNΑTIONAL ΤΟ 1998 . ΕΚΕΙΝΟ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.”DIVA MARIA-DIVA VICTORIA-AFRODITA….CLEΟPATRA.”. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ TRANSEXUAL. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ./ΕΘΝΙΚΟ.ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΓΙΤΖΑΚ ΚΟΕΝ, ΓΙΑΡΝΤΕΝΑ ΑΡΑΖΙ, ΟΦΡΑ ΧΑΖΑ, ΝΤΑΦΝΙ ΝΤΕΚΕΛ ΚΑ.ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΙΡΑΗΛ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ.ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΡΑΓΟΥΔΙ.
 
2)ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΟ “ΑΜΠΑΝΙΜΠΙ” ΤΟΥ ΙΤΖΑΚ ΚΟΕΝ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΤΟ. 1978.ΒΓΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΕ GALI ΑTARI MILK AND HONEY ΚΑΙ ΤΟ “HALLELUJAH”.OI ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ.ΚΑΙ ΗΤΑΝΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙ ΜΥΡΙΑΜ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ” ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΩΝΥ ΛΟΓΚΑΝ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟ “WHATS ANOTHER YEAR” . ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ DANA INTERNATIONΑL ΤΟ 1998 ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ “ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ” ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΗΣΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ. ΠΧ ΤΟ 1995 ΤΟ “ΑΜΕΝ “ΤΗΣ ΛΙΟΡΑ, ΤΟ 1982 ΤΟ HORA ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΙ ΤΟΛΕΝΤΑΝΟ, 1983 ΤΟ “HAY” ΤΗΣ ΟΦΡΑ ΧΑΖΑ, ΤΟ 1991 ΤΟ “ΚΑΝ” ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΥΕ ΝΤΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ 1992 ΤΟ “ΖΕRAK SPORT” ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΝΤΕΚΕΛ. ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 1988 ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ(ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ) ΤΗΣ YARDENA ARAZI “ΒΕΝ ΑDAM”(ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ)..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΜΕ ΤΟ “MILIM” ΤΟΥ ΧΑΡΕΛ ΣΚΑΑΤ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. .ΑΡΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ DIVA. ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΣΤΩ ΟΡΙΑΚΑ ΕΡΩΤΙΚΟ…..ΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΣΙΤΟ….ΑΣΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ….
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ EUROVISION ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΜΑΖΕΣ…ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ….
 
3)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η “ΒΛΑΧΟΤΕΤΟΙΑ” ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΓΝΩΣΕΙΣ-ΦΑΝΤΑΣΙΑ-ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΤΟ 2004 , ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΤΟ 2005. ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ..ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ…ΤΟ 1982 Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ NICOLE ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.. ΤΟ 1983 Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ CORINE HERMES ΚΑΙ ΤΟ “SI LA VIE EST CADEAU” EΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΖΩΗΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ SERTAB ΤΟ 2003 ΜΕ ΤΟ “EVERY WAY THAT I CAN” ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ…ΤΟ 2004 Η ΟΥΚΡΑΝΗ ΡΟΥΣΛΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟ ΜΑΧΙΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2016 Η ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΚΡΑΝΗ ΤΖΑΜΑΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΑΤΑΡΟΙ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΣΟΥΗΔΕΖΑ LOREEN ΤΟ 2012 ΜΕ ΤΟ EUPHORIA.
 
4)ΕΝΤΑΣΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕΙΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ , ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΤΕΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ “ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ”, ΟΠΩΣ ΤΗΣ DANA, ;H EKEINO ΤΩΝ LORDI ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ ΤΟ 2006 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, Ή ΤΗΣ …ΑΥΣΤΡΙΑΚΗΣ CONCHITA ΤΟ 2014 ΚΛΠ./ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ(ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ 2000) ΤΩΝ OLSON BROTHERS (FLY ON THE WINGS OF LOVE), Ή ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΤΤΟΝΙΑΣ ΤΟ 2002 ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΝΑΟΥΜΟΒΑ (I WANNΑ BE). ΚΑ.
 
5)ΤΕΛΟΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ, ΤΟ ΕΙΔΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ (ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ)ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΧΩΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΟΡΜΕΣ ΣΤΟ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ EURΟVISION. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ “ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ”, ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ “ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ”, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΙΔΙΟΤΥΠΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΒΛΑΧΙΣΤΑΝ,ΑΡΚΟΥΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΧΑΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ. ΟΤΑΝ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ “ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΛΦΕΖ” ΓΙΑ ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ-ΜΠΕΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ-ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΛΗ ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΡΤ ΟΥΙΛΙΑΜΣ…ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ…ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ, ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΑΡΓΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ….ΑΥΤΑ.

Leave a Reply

  • (not be published)