ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΗΠΑ ΚΑ/ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ.

2)ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ. ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ/ΚΟΥΡΔΟΙ/ΜΑΝΜΠΙΤΣ-ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ 5ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ F-35, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PATRIOT ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ-ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ S-400 . ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ.

3)Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ.ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ-ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ-ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ.ΧΘΕΣ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΟΛΙΝΓΚΕΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ /25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΡΜΝΟΙ ΑΚΡΔΕΞΙΟΙ ΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΜΑΑΣ.

4)ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΟΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ.(ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

5)ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΤΙΣΜΕΝΗ Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ, ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ. ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑΣ….ΣΤΕΝΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΡ-ΙΟΡΔΑΝΙΑ-ΣΟΥΔΑΝ.

6)ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΜΑΛΤΕΙΑ/ΚΙΟΥΡΕΤΣΙΚ.

7)ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ F-35 ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2019, ΕΝΩ ΣΤΟ ΕΣΚΗ ΣΕΧΙΡ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ “ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ”ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ F-35 ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ.(ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ)

Leave a Reply

  • (not be published)